Cum lucram?


EVALUARE

Fiecare afacere este diferita, iar primul pas, atunci cand iti oferim servicii SEO, este sa ne familiarizam cu felul in care functioneaza afacerea ta si cu telurile pe care le-ai stabilit. Asta ne ajuta sa exploram toate oportunitatile de dezvoltare pentru ca ce este important pentru tine este important si pentru noi.

STRATEGIE

Norocul nu face parte din vocabularul nostru; noi ne bazam pe tehnici de marketing indelung studiate si testate, pliate pe nevoile tale specifice atunci cand vine vorba de servicii SEO. Iti putem livra de fiecare data solutiile dorite pentru ca utilizam tehnici punctuale si transparente, cu rezultate usor de cuantificat.

IMPLEMENTARE

Internetul este in continua schimbare iar profesionistii nostri utilizeaza cele mai populare canale sociale si software de ultima generatie pentru a-ti face afacerea remarcabila prin intermediul serviciilor SEO. Succesul tau este si succesul nostru, iar misiunea noastra este sa te punem mereu pe primul loc.

ANALIZA

Poti sa vezi exact modul in care serviciile noastre te ajuta. Noi monitorizam progresul si analizam rezultatele serviciilor SEO, apoi iti furnizam un raport complet si usor de inteles despre cum influenteaza traficul si vizitele pe site vanzarile tale si care este indicele de randament al investitiilor de pana acum.
Ai incredere in noi!

Adauga site-ul tau si vezi cat de multe putem face pentru tine
6X

Growth in
keyword ranking


1,105 %

Increase in
Top 10 ranking

398 %

Increase in
Organic traffic


129%

Increase in
Visit duration


Fii “gasibil”. Creste-ti afacerea.Daca nu esti convins ca site-ul tau trebuie optimizat pentru motoarele de cautare, imagineaza-ti alaturi de noi cat de profitabila ar fi afacerea ta daca:

Site-ul tau ar fi gasit de fiecare data cand un potential client vrea sa achizitioneze produsul ori serviciul pe care il oferi?

Site-ul tau ar avea un trafic egal sau mai mare decat traficul concurentei tale?

Ai avea o rata de conversie mai mare si o comunitate de oameni care indragesc serviciile ori produsele pe care le oferi?Servicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Learn more

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Learn more

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Learn more

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Learn more

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Learn more

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Learn more

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Learn more


Obtine servicii SEO de calitate

In plus pe langa servicii SEO de calitate, personalizarea serviciilor inseamna ca echipa noastra iti va pune la dispozitie cu promptitudine tot ceea ce este necesar pentru ca afacerea ta si campaniile pe care le desfasori in online sa fie, de fiecare data, un success.


99%
CLIENTI MULTUMITI


11
SPECIALISTI SEO


ECHIPA NOASTRA

Noi punem afacerea ta pe primul loc!

Bogdan Dumitrache

Bogdan Dumitrache

SEO Specialist – Bussines Owner
Alexandra Dumitrache

Alexandra Dumitrache

Senior Account Manager
Andra Dudulea

Andra Dudulea

Senior Copywriter
Sabin Stefan Bizgan

Sabin Stefan Bizgan

Web Developer
Claudia Grigore

Claudia Grigore

PPC Specialist
Cristian Hircu

Cristian Hircu

SEO Specialist